Javni poziv za podnošenje zahtjeva za poboljšanje konkurentnosti i pristupa tržištima proizvođačkim organizacijama za sektor jagodastog voća

25 Jul 2016
1402 times

USAID/Sweden Projekt razvoja tržišne poljoprivrede II (FARMA II) poziva kvalificirane proizvođačke organizacije da dostave zahtjeve za dodjelu bespovratnih sredstava za unapređenje konkurentnosti i pristupa tržištima proizvođačkim organizacijama (PO) u sektoru jagodičastog voća, te na taj način doprinesu uspostavljanju konkurentnog poljoprivrednog sektora.

Zainteresovane organizacije, registrirane u skladu sa zakonima Bosne i Hercegovine, paket javnog poziva mogu preuzeti na web stranici USAID/Sweden Farma II projekta: www.farmabih.ba.

Zahtjevi moraju biti dostavljeni u ured USAID/Sweden FARMA II projekta u Sarajevu ili Tuzli, ne kasnije od 16:00 sati, na dan 15. rujna, 2016.

USAID/Sweden FARMA II će organizirati informativni sastanak 16. august 2016. godine u 11:00 sati, na kojem će se zainteresiranim organizacijama pružiti sve informacije i uputstva za podnošenje zahtjeva za bespovratna sredstva. Sastanak će se održati u uredu projekta u Sarajevu, Fra Anđela Zvizdovića 1, UNITIC B, 18 sprat (dolazak potvrditi putem e-maila do 10. kolovoza u 11:00 sati). Sve zainteresirane organizacije se pozivaju da prisustvuju ovom sastanku.

Sva pojašnjenja i uputstva će biti objavljena putem e mail adrese Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ili na stranici projekta. Izjave i/ili interpretacije od strane bilo koga drugog se smatraju nevažećim.

Misija agencije Prvi korak je promoviranje gospodarstva, podrška razvoja MSP-a, stvaranje uslova za ostvarivanje novih radnih mjesta i poboljšanje ukupne ekonomske situacije na području Općine Konjic.

Kontakt

Agencija za ekonomski razvoj "PRVI KORAK" d.o.o. Konjic
Musala do br.1
88400 Konjic
Bosna i Hercegovina

email: prvikorakkonjic@gmail.com

Tel: +387 36 / 727 645

Fax: +387 36 / 727 645

Foto Galerija