Poziv za projekte: Osnaživanje žena kroz uzgoj i preradu ljekovitog bilja

29 Avg 2016
605 times

USAID/Sweden FARMA II poziva domaće neprofitne, profitne i nevladine organizacije, obrazovne institucije ili pružaoce poslovnih razvojnih usluga, da predaju projektne prijedloge za pružanje usluga podrške osnaživanju žena kroz uzgoj i preradu ljekovitog bilja.

Zainteresovane organizacije, legalno registrovane i prepoznate u skladu sa zakonima BiH, mogu preuzeti informacije o projektu putem sljedećeg linka: RFP 003 2016 – Osnaživanje žena kroz uzgoj i preradu ljekovitog bilja:  (dokument je dostupan samo na engleskom jeziku).

RFP dokumentacija uključuje: Uputstvo za ponuđače, zahtjevi za podnošenje projektnih prijedloga, te detaljan opis posla. Sve informacije su date samo na engleskom jeziku.

ROK ZA APLICIRANJE

Projektne prijedloge treba dostaviti putem email-a (Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. ) i lično / poštom u jedan od ureda USAID/Sweden FARMA II projekta, najkasnije do 16:00 sati 23. septembra 2016. godine.

Pismeni upiti vezani za ovaj poziv mogu se dostaviti putem email-a: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. do 16:00 sati 14. septembra 2016. godine, nakon čega neće biti moguće postavljati dodatna pitanja.

Sva pojašnjenja i uputstva će biti dostavljana putem email adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. .

INFORMATIVNI SASTANAK

USAID/Sweden FARMA II projekat će 15. septembra 2016. godine u 14:00 sati organizovati informativni sastanak, na kojem će se moći dobiti potrebna pojašnjenja o opisu posla, te će zainteresovanim ponuđačima biti data uputstva za podnošenje projektnih prijedloga. Ovaj sastanak će se održati u uredu projekta u Sarajevu, na adresi Fra Anđela Zvizdovića 1, toranj B, 18-ti sprat. Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete molimo pošaljite nam potvrdu učešća do 11:00 sati u ponedjeljak, 12. septembra 2016. godine. Ohrabrujemo sve organizacije koje su zainteresovane za podnošenje projektnih prijedloga da učestvuju na ovom sastanku. Izjave i pojašnjenja od strane bilo koga drugog neće biti validna.

USAID/Sweden FARMA II očekuje da će rad na ovoj aktivnosti početi u oktobru 2016. godine i da će biti završen najkasnije do oktobra 2018. godine.

Više informacija: http://farmabih.ba/bs/press/rfp-004-2016-osnazivanje-zena-kroz-uzgoj-i-preradu-ljekovitog-bilja/36

 

 

Misija agencije Prvi korak je promoviranje gospodarstva, podrška razvoja MSP-a, stvaranje uslova za ostvarivanje novih radnih mjesta i poboljšanje ukupne ekonomske situacije na području Općine Konjic.

Kontakt

Agencija za ekonomski razvoj "PRVI KORAK" d.o.o. Konjic
Musala do br.1
88400 Konjic
Bosna i Hercegovina

email: prvikorakkonjic@gmail.com

Tel: +387 36 / 727 645

Fax: +387 36 / 727 645

Foto Galerija