Posjeta Udruženja VNR

09 Okt 2015
1685 times

U sklopu održavanja 6. Međunarodnog festivala hrane „Konjic Food-Fest" 2015 agenciju „PRVI KORAK" posjetili su predstavnici Udruženja privrednika „VNR" Norveška. Razlog posjete bio je nastavak saradnje ovog Udruženja sa agencijom „PRVI KORAK" i Udruženjem poslodavaca i samostalnih privrednika Konjic.


Predstavnici Agencije su prisutne upoznali sa dosadašnjim radom i planovima budućeg djelovanja. Izrazili su izuzetno zadovoljstvo dosada postignutim rezultatima i dali prijedloge za neke nove aktivnosti. Naglasili su da je Agencija u kratkom roku uspjela postati vrlo bitan faktor ekonomskog razvoja, kao i saradnje privatnog i javnog sektora općine Konjic.

U sklopu ove posjete predstavnici VNR su posjetili firmu Valbih. Direktor firme ih je upoznao sa radom, dosadašnjim rezultatima i planovima budućeg razvoja.


Nakon toga predstavnici VNR su zajedno sa predstavnicima Agencije i Udruženja privrednika prisustvovali svečanom otvore

nju Food Fest-a Konjic.

Misija agencije Prvi korak je promoviranje gospodarstva, podrška razvoja MSP-a, stvaranje uslova za ostvarivanje novih radnih mjesta i poboljšanje ukupne ekonomske situacije na području Općine Konjic.

Kontakt

Agencija za ekonomski razvoj "PRVI KORAK" d.o.o. Konjic
Musala do br.1
88400 Konjic
Bosna i Hercegovina

email: prvikorakkonjic@gmail.com

Tel: +387 36 / 727 645

Fax: +387 36 / 727 645

Foto Galerija