Print this page

Promocija knjige "Rođeni za uspjeh-od aplaudera do aplauza"

10 Nov 2015
2382 times

Dana 06.11.2015. godine u prostorijama Agencije za ekonomski razvoj „PRVI KORAK" d.o.o. Konjic održan je sastanak sa gospodinom Kemalom H. Balihodžićem povodom promocije njegove knjige „Rođeni za uspjeh-od aplaudera do aplauza" koja će se održati u Konjicu, 19.11.2015. godine u Sali vijeća Općine Konjic u 13:00 sati.

„Rođeni za uspjeh" je sastavljen od niza praktičnih savjeta i poruka koje možete primjeniti svaki dan i u svakoj prilici. Nakon većih poglavlja nalaze se radionice s kojima, ako ih budete prakticirali, možete dosegnuti uspjehe o kojima ste mogli samo sanjati. Ovu knjigu najbolje možete iskoristiti kao vodič i kao savjet. Iskoristite svu Vašu snagu i pretvorite volju u pobjedu, snove u realnost i prilike u novac. „Rođeni za uspjeh" pokazat će Vam upravo to, a ono označava da ne morate biti „rođeni za uspjeh" kako biste uspjeli, jednostavno morate vjerovati i u potpunosti se predati tome", poručuje autor Kemal H. Balihodžić.

Promocija ove knjige predstavlja jedinstvenu priliku za mlade ljude da čuju savjete i iskustva jednog mladog i uspješnog čovjeka, kao što je gospodin Balihodžić, te da spoznaju načine na koji svoje ideje mogu da pretoče u djela, kako bi postigli uspjeh.

Pozivamo sve zainteresovane da svojim prisustvom uveličaju promociju ove knjige.