Dan privrednika općine Konjic 2016.

12 Dec 2016
2256 times

U organizaciji Udruženja poslodavaca i samostalnih privrednika Konjic, u petak 09.12.2016. godine u Motelu Konjic održana je manifestacija „Dan privrednika općine Konjic 2016."  Na ovoj manifestaciji uručene su 3 zahvalnice i to :

• Zahvalnica predsjedniku Saveza poljoprivrednih udruženja, gosp. Nusretu Avdibegoviću za doprinos u poljoprivredi povodom otvaranja Konjičke kuće rađene u okviru projekta „Inicijativa za opremanje agroturističke atrakcije Konjička kuća na lokalitetu Borci".
• Zahvalnica Agenciji za ekonomski razvoj „ PRVI KORAK" d.o.o. za kontinuirani doprinos radu Udruženja privrednika Konjic koja je uručena direktoru Agencije „PRVI KORAK", gosp. Dervišu Dizdareviću.
• Zahvalnica gosp. Kasimu Džajiću za održavanja Neretva MEDIA Regate u cilju očuvanje prirodnih ljepota konjičke regije i promocije Konjica kao turističke destinacije.

Pored zahvalnica dodijeljenja je i glavna nagrada za najuspješnije preduzeće u 2016. godini koje je uručeno direktoru preduzeća SurTec-Eurosjaj d.o.o., gosp. Badžak Jasminu za postignute značajne poslovne rezultate i konstantno povećanje broja zaposlenih.

Misija agencije Prvi korak je promoviranje gospodarstva, podrška razvoja MSP-a, stvaranje uslova za ostvarivanje novih radnih mjesta i poboljšanje ukupne ekonomske situacije na području Općine Konjic.

Kontakt

Agencija za ekonomski razvoj "PRVI KORAK" d.o.o. Konjic
Musala do br.1
88400 Konjic
Bosna i Hercegovina

email: prvikorakkonjic@gmail.com

Tel: +387 36 / 727 645

Fax: +387 36 / 727 645

Foto Galerija