Sastanak Upravnog odbora Udruženja poslodavaca i samostalnih privrednika Konjic

13 Apr 2015
491 times

Dana 13.04.2015.godine,  u prostorijama preduzeća SurTec-Eurosjaj d.o.o. Konjic, održan je sastanak Upravnog odbora Udruženja poslodavaca i samostalnih privrednika Konjic. 

Na ovom sastanku  prihvaćeni su prijedlozi za članove VET vijeća iz reda Udruženja privrednika i upućeni školskom odboru Srednje škole Konjic na usvajanje.

Donesena je odluka da članovi Upravnog odbora Udruženja privrednika održe pojedinačne sastanke po svojim sektorima, kako bi pripremili inicijative za poboljšanje poslovnog ambijenta na području općine Konjic. 

Članovi Upravnog odbora Udruženja privrednika su jednoglasno donijeli zaključak da Udruženje privrednika neće podržavati humanitarne ni bilo koje druge akcije pomoći, jer u svom budžetu nema planirana sredstva za tu namjenu, i da se za sve ovakve aktivnosti obrate pojedinačno preduzećima.

 

 

Misija agencije Prvi korak je promoviranje gospodarstva, podrška razvoja MSP-a, stvaranje uslova za ostvarivanje novih radnih mjesta i poboljšanje ukupne ekonomske situacije na području Općine Konjic.

Kontakt

Agencija za ekonomski razvoj "PRVI KORAK" d.o.o. Konjic
Musala do br.1
88400 Konjic
Bosna i Hercegovina

email: prvikorakkonjic@gmail.com

Tel: +387 36 / 727 645

Fax: +387 36 / 727 645

Foto Galerija