IV sastanak Upravnog odbora Udruženja poslodavaca i samostalnih privrednika Konjic

16 Maj 2016
221 times

U ponedjeljak, 09.05.2016. godine, u prostorijama firme SurTec-Eurosjaj d.o.o., sa početkom u 14:00 sati, održan je sastanak Upravnog odbora Udruženja poslodavaca i samostalnih privrednika Konjic.

Pored članova Upravnog odbora sastanku su prisustvovali predstavnici firme Net Consulting koji su održali prezentaciju na temu neetičnih i neprofesionalnih postupaka uposlenih kako prema klijentima tako i prema samoj kompaniji.

Na sastanku je bilo riječi i o različitim inicijativama privrednika i načinu njihovog riješavanja.

Član Upravnog odbora, gosp. Kasim Džajić je upoznao prisutne sa održavanjem „Neretva-MEDIA Regate", koja bi se trebala održati 03-04. juna 2016. godine. Udruženje privrednika je dalo punu podršku organizaciji ovog događaja.

Također, istaknuta je potreba za redovnijim održavanjem sastanaka privrednika po sektorima, kako bi se na što efikasniji način uočile potrebe privrednika i poduzeli koraci ka njihovom zadovoljavanju, a samim tim i povećanje broja članova Udruženja privrednika.

Misija agencije Prvi korak je promoviranje gospodarstva, podrška razvoja MSP-a, stvaranje uslova za ostvarivanje novih radnih mjesta i poboljšanje ukupne ekonomske situacije na području Općine Konjic.

Kontakt

Agencija za ekonomski razvoj "PRVI KORAK" d.o.o. Konjic
Musala do br.1
88400 Konjic
Bosna i Hercegovina

email: prvikorakkonjic@gmail.com

Tel: +387 36 / 727 645

Fax: +387 36 / 727 645

Foto Galerija