Print this page

Hotel & Resort Garden City

Garden City- Novi ritam življenja!

Garden City je mjesto koje nas vraća netaknutim ljepotama prirode i budi u nama divljenje prema svim čarima koje nam ona pruža. Mjesto koje je odmor za tijelo i dušu, Garden City živi, svakodnevno raste i unapređuje se prema potrebama svojih posjetilaca. Blizina rijeke Neretve, kao i prekrasne planine i jezera koje okružuju ovo mjesto stvaraju jedinstveni ugođaj zbog kojeg će svi koji se jednom tu nađu, poželjeti da se vrate ponovo.

Sa željom da se promovišu ljepote Konjica i Hercegovine, da se podignu standardi bh. turizma, ali i da se njihovim posjetiteljima osigura što ugodniji boravak, nedaleko od centra grada, rodio se jos jedan gradić: Garden City.

Dadoše mu ime i dušu oni koji ga zaista osjećaju svojim...

 

Kompanija Prominvest doo Konjic je ovim investicionim projektom turističkog razvoja, uz postavljanje visokih ciljeva u oblasti turizma i hotelijerstva, potvrdila provođenje politike društveno odgovorne kompanije i stalnog nastojanja ka ekonomskom napretku Bosne i Hercegovine.

Širokim spektrom inovativnih sadržaja i turističkih usluga u oblasti poslovnog i luksuznog turizma, uz personaliziranu uslugu, nastojimo postati prvoklasnim i prepoznatljivim hospitality brandom u domaćim i internacionalnim okvirima koji će omogućiti stvaranje istinskih doživljaja u cilju zadovoljenja potreba i najzahtjevnijih gostiju.

Turistički kompleks Garden City Hotel&Resort je kategoriziran sa 4* (četiri zvjezdice) po standardima hotelske kategorizacije.

Garden city - Novi ritam življenja...